Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/multisite/domains/schoolpress.nl/public_html/wp-includes/class.wp-styles.php:290) in /home/multisite/domains/schoolpress.nl/public_html/wp-content/themes/mukam/functions.php on line 46

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/multisite/domains/schoolpress.nl/public_html/wp-includes/class.wp-styles.php:290) in /home/multisite/domains/schoolpress.nl/public_html/wp-content/themes/mukam/functions.php on line 46
036 5335349

Geweldig begonnen deze week!!

By: | Tags: | Comments: 0

Wij hebben een fantastische start gehad in onze groep! De kinderen hebben direct al heel hard gewerkt! Maar bovenal was het super gezellig!! Wij kijken uit naar de rest van het jaar!!

Leave a Reply