Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/multisite/domains/schoolpress.nl/public_html/wp-includes/class.wp-styles.php:290) in /home/multisite/domains/schoolpress.nl/public_html/wp-content/themes/mukam/functions.php on line 46

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/multisite/domains/schoolpress.nl/public_html/wp-includes/class.wp-styles.php:290) in /home/multisite/domains/schoolpress.nl/public_html/wp-content/themes/mukam/functions.php on line 46
036 5335349

8

sep, 2017

Guppies 2017/2018

By: | Tags: | Comments: 0

Guppies,

de groep van Marjolein.

 

We zijn weer begonnen. Het was voor iedereen weer even wennen hoor, maar na een week zitten we weer allemaal in het ritme. Ik wens iedereen een zeer plezierig schooljaar toe.

Leave a Reply