Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/multisite/domains/schoolpress.nl/public_html/wp-includes/class.wp-styles.php:290) in /home/multisite/domains/schoolpress.nl/public_html/wp-content/themes/mukam/functions.php on line 46

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/multisite/domains/schoolpress.nl/public_html/wp-includes/class.wp-styles.php:290) in /home/multisite/domains/schoolpress.nl/public_html/wp-content/themes/mukam/functions.php on line 46
036 5335349

8

sep, 2017

IJsberen 17/18

By: | Tags: | Comments: 0

De IJsberen zijn weer begonnen!

Na een heerlijke vakantie zijn we deze week weer van start gegaan. Afgelopen week was het vooral weer even wennen aan school en alle afspraken en regels. Vanaf komende week gaan we werken over ons lichaam, ziek zijn en beter worden.

Leave a Reply