Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/multisite/domains/schoolpress.nl/public_html/wp-includes/class.wp-styles.php:290) in /home/multisite/domains/schoolpress.nl/public_html/wp-content/themes/mukam/functions.php on line 46

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/multisite/domains/schoolpress.nl/public_html/wp-includes/class.wp-styles.php:290) in /home/multisite/domains/schoolpress.nl/public_html/wp-content/themes/mukam/functions.php on line 46
036 5335349

Kinderfysiotherapie Esther

Vanaf schooljaar 2015 -2016 komt de fysiotherapeut op de Panta Rhei. De kinderfysiotherapeut richt zich op school vooral op de fijne en schrijfmotoriek. De fysiotherapeute is één dagdeel per week op school.

“Hoewel schrijven op school geleerd wordt speelt motoriek hierbij een grote rol. Sommige kinderen beheersen nog niet de fijne motoriek, de dynamische bewegingen van de vingers die vereist zijn om goed te leren schrijven. Vaak zijn leerkrachten de eerste signaleerders van kinderen waarvan het handschrift achterblijft. Als kinderfysiotherapeut gespecialiseerd in het behandelen van kinderen met schrijfproblemen kan ik uitzoeken of het schrijfprobleem een motorische oorzaak heeft. Een korte, intensieve periode van oefenen geeft vaak goede resultaten.”

We werken samen met Kinderfysiotherapie Watergraafsmeer. Op de website http://kinderfysiotherapiewatergraafsmeer.nl/ vindt u meer informatie.