Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/multisite/domains/schoolpress.nl/public_html/wp-includes/class.wp-styles.php:290) in /home/multisite/domains/schoolpress.nl/public_html/wp-content/themes/mukam/functions.php on line 46

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/multisite/domains/schoolpress.nl/public_html/wp-includes/class.wp-styles.php:290) in /home/multisite/domains/schoolpress.nl/public_html/wp-content/themes/mukam/functions.php on line 46
036 5335349

Logopediecentrum Almere

 

Vanaf schooljaar 2015 – 2016 werkt de Panta Rhei samen met  Het Logopediecentrum Almere.

Het Logopediecentrum wordt op de Panta Rhei vertegenwoordigd door Sandra Platschorre. Ouders en leerkrachten kunnen  bij haar terecht voor informatie rondom logopedische zaken. De praktijk bevindt zich op loopafstand van de school.

Wat is logopedie?

Logopedie is een paramedisch beroep in de gezondheidszorg en in het onderwijs. De logopedie houdt zich bezig met de preventie, het onderzoek en de behandeling van stoornissen en beperkingen op het gebied van spraak, taal, stem, gehoor en problemen op het gebied van eten en drinken.

Mocht u vragen hebben over de spraak-taalontwikkeling van uw kind of heeft u vragen over de stem, het gehoor of het eten en drinken, schroom niet om contact op te nemen met de logopediste of vraag de leerkracht of intern begeleider naar haar telefoon nummer.

Lees voor meer informatie: http://www.logopediecentrum.nl/